Az úszóház lehetőség arra, hogy strandoljak a házam mellett?

Igen, igen és igen! Nem túlzás így írni az igeneket, hiszen valóban ezt az érzést közvetíti egy úszóház. Képzeljük el azt a pillanatot, amikor napozunk a házunk teraszán, és ha kedvünk szottyan már csobbanhatunk is egyet a tóban, a folyóban.
Az úszóház ugyanis valóban az, aminek hangzik. Akár egy folyón, itthoni viszonylatban legyen az a Tisza vagy a Duna ringatózik a házikónk. És ebben a házikóban minden megvan, ami akár egy hétvégi pihenéshez, akár egy barátokkal töltött nyaraláshoz szükséges. Jól hangzik ugye?
Elképesztő érzés, hogy a természet ennél közelebb nem is lehetne hozzánk! Nyugodt környezet, madárcsicsergés, reggel az ágyból kikelve akár már ki is ülhetünk a közvetlen vízparti teraszunkra és ebben a környezetben ihatjuk a reggeli kávénkat.
A horgászat szerelmesei az otthonuk teraszáról élvezhetik a hobbijukat, de a család vízparti napozása is megoldott, és ez a csodás vízparti terasz a sütés-főzéshez, a grillezéshez, a pihenéshez egyaránt tökéletes helyszínt biztosít. És tehetjük mindezt úgy, hogy a természet részének érezhetjük magunkat, a madárcsicsergéssel, a víz csobogásával, a halak csobbanásával teljes összhangban.
Az úszóház külföldön már népszerű és igen elterjedt. egy ilyen élményért azonban már nem kell külföldre utazni. Mi is tudjuk biztosítani az úszóház nyújtotta élményeket.

Az úszóház nekünk ezt jelenti

– Egészséges életmód
Ebben a felgyorsult világban szükség van a pihenésre is! Az egészséges életmód ugyanis nem csupán azt jelenti, hogy sportolunk, és egészségesen táplálkozunk. Az egészség megőrzéséhez feltétlenül szükség van a tiszta levegőn töltött, nyugalomban, lelassulva eltöltött időszakokra is. Egy általunk kivitelezett úszóház ezt a lehetőséget tudja biztosítani az Ön egészsége érdekében.
– Jelent ez modern életstílust is
A lelassult időtöltés nem feltétlenül jelenti azt, hogy a modern életstílustól elszakadunk. Az általunk megépített úszóház természetesen figyelembe veszi a modern ember elvárásait, akár műszaki, akár vizuális igényekre gondolunk. Kivitelezés tekintetében futurisztikus, az építés során prémium anyagokat használunk, és igyekszünk a legmesszebbmenőkig megvalósítani megrendelőink álmait.
– És nem utolsósorban a már említett természetközeli mindennapok
Tegye állandóvá, valósítsa meg velünk a természetben, a vízparton töltött pihenés, kirándulás, kikapcsolódás élményét! Szellőztesse ki a fejét vagy egyszerűen gyönyörködjön a természetben a saját vízparti teraszán családjával, barátaival.

Mivel van felszerelve?

Sokan megkérdezik, hiszen a komfortérzet igen fontos dolog, így érthető a kérdés. Az úszóház mindennel fel van szerelve, amivel egy összkomfortos ingatlannak rendelkeznie kell. Nem kell lemondania semmiről, amit eddig megszokott. Sőt, a környezettel még többet is kap annál.
De ez csak nyári használatra jó, nem?
Nem, ez bizony egy téves elképzelés, ami nyilván abból adódik, hogy vízpart mellett csak nyaralni lehet. De miért lenne ez így? A természet télen is csodálatos egy vízparton! Lehetőség van természetesen szigetelésre, és fűtésre is egy úszóház eseté, így bizony egész évben élvezhető mindaz, amiről eddig olvastak!