Kulcsrakész ház

Kulcsrakész ház – nem lehetetlen a zökkenőmentes beköltözés

Egyre több építőipari vállalkozás kínálatában találjuk meg az úgynevezett kulcsrakész házakat. A kulcsrakész ház vagy lakás fogalma alatt azokat az ingatlanokat értjük, amelyek szerkezetileg már készen vannak. Kialakításra kerültek egyrészt a külső és belső burkolatok és festések, szigetelések, valamint az épületgépészeti elemek kivitelezése is megvalósult. Épületgépészetileg megoldott az ingatlan víz ellátása, csatornázása, fűtése. Tulajdonképpen a kulcsrakész házak esetében minden adott ahhoz, hogy az ingatlan tulajdonosa az átadást követően akár azonnal használatba vegye azt.

Kulcsrakész ház – tervezéstől egészen az átadásig

Egy kulcsrakész ház építésének folyamata több fő szakaszra bontható, első és legfontosabb lépést a megrendelővel történő egyeztetés jelenti. Egy személyes találkozó keretein belül felmérjük megrendelőink elképzeléseit, igényeit, ezt követően el lehet készíttetni az ingatlan előzetes tervei. A korábban elkészített, majd a megrendelő által jóváhagyott kulcsrakész ház tervdokumentációja alapján készítjük el az építés ütemtervét. A generálkivitelezés megkezdését követően akár 6-8 hónapon belül átadásra kerülhet a kulcsrakész ház. A kivitelezésidőtartama természetesen nagymértékben függ egyrészt az elkészült tervektől, illetve az alkalmazott technológiáktól egyaránt. Könnyűszerkezetes ingatlan esetében gyakorlatilag a kivitelezési idő akár 2-3 hónapra is csökkenhet.

Minőség és szakértelem – kulcsrakész ház egyszerűen

Vállalkozásunk az IL-LA s. r. o. hazai fióktelepe több éves szakmai múltra tekint vissza könnyűszerkezetes ingatlanok tervezése és kivitelezése területén. Munkatársaink több évtizedes építőipari múltra tekintenek vissza, az ez idő alatt megszerzett tudást nagymértékben kamatoztatják kulcsrakész ház felépítése során. Szakmai tanácsadásaink keretében nyújtunk segítséget valamennyi megrendelőnk számára ötlettől a megvalósulásig.

Vállalkozásunk egyik legfőbb célkitűzése a minőségi szolgáltatás nyújtása, nincs ez másként kulcsrakész ház építése során sem. Szakértelmünknek köszönhetően minimalizáljuk megrendelőink kiadásait, munkánk során minőségi eszközöket és alapanyagokat alkalmazunk a professzionális minőségű szolgáltatás érdekében.

Kulcsrakész ház – Ön megálmodja mi pedig megvalósítjuk

Amennyiben kulcsrakész ház építését tervezi forduljon hozzánk bizalommal, hiszen megfelelő szaktudással és tapasztalattal állunk régi és új megrendelőink szolgálatára egyaránt. Megfelelő hozzáéréssel valósítjuk meg partnereink elképzeléseit.