Kétszintes faház

Kétszintes faház – faház, amely több, mint egy kerti házikó

A legtöbb embernek a faházakról egy aprócska bármelyik nagyobb barkácsáruházban megvásárolható kerti házikó jut eszébe. Ezek a kerti építmények tökéletesen funkcionálnak kerti szerszámok vagy akár kerékpárok stb. tárolására. Nem számít ritkaságnak továbbá például a gyerekek számára készült játék faház sem, illetve a kikapcsolódási célokat szolgáló hétvégi házak között is egyre gyakrabban találkozhatunk faházakkal.

Míg például a skandináv országokban nem meglepő a könnyűszerkezetes faház, mint építési technológia alkalmazása, addig hazánkban még egy hétköznapinak nem tekinthető technológiáról beszélhetünk. Népszerűsége azonban egyre inkább növekszik, köszönhető ez annak is, hogy ma már akár kétszintes faházat is építhetünk, amely tökéletes élettér lehet egy többgenerációs család számára is.

Kétszintes faház – korlátok nélkül számos előnnyel

Amennyiben egy új ingatlan építésén gondolkodunk a könnyűszerkezetes építési technológiákat is érdemes számításba vennünk. Hiszen ez az építési technológia ma már világszerte egy ismert és elismert építési módszer, mellyel nem csupán egyszerű épületeket, hanem akár kétszintes faházat is létrehozhatunk.

Egy kétszintes faház számos előnnyel rendelkezik más hagyományos építési technológiákhoz viszonyítva is. Egyrészt egy viszonylag gyors építési technológiának tekinthetjük, hiszen tulajdonképpen a helyszínen elvégzendő szerelési munkákkal kell számolnunk. Akár néhány hónap leforgása alatt kulcsrakész kétszintes faházat hozhatunk létre.

Könnyűszerkezetes technológiát alkalmazva nem kell tartanunk az időjárás viszontagságaitól sem.  Nem utolsó sorban pedig egy nagymértékben környezetbarát építési módszerről beszélhetünk. Nem csupán a felhasznált alapanyagok miatt, hiszen ennél az építési technológiánál kevesebb építési hulladékkal kell számolnunk.

Energiahatékonyság szempontjából is kedvezőbb értékeket tapasztalhatunk egy könnyűszerkezetes ház esetében. Akár 200 %-kal jobbhőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, mindez klasszikus megjelenéssel társul.

Kétszintes faházak – egyedi igényekre tervezve

Több éves könnyűszerkezetes építéstechnológiai múlttal a hátunk mögött megfelelő szakértelemmel tudjuk a kivitelezni megrendelőink elképzeléseit. Minden egyes általunk készített könnyűszerkezetes ingatlan esetében, legyen szó akár egyszintes akár kétszintes faházról minden esetben megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt. Vállaljuk egyedi házak építését .